Vardagsbetraktelser

Video: Reacting to…

juli 15, 2014


Som några av er kanske vet så har jag ju under en tid hållt på med att laga youtube videon. Jag har kanske inte skyltat så där väldigt mycket med det här på bloggen, mest för att jag är rädd att folka ska tycka att det drar ner min yrkesroll. Men jag har bestämt mig för att folk får tycka vad de vill, för jag ska erkänna – jag tycker verkligen det är roligt att filma och trixa med kameran för att sedan editera och leka med effekter. Det är en hobby helt enkelt – och det är kanske svårt att förstå charmen med det om en själv varken själv gör videon eller aktivt kollar på andra youtubare. Mina videon är oskyldiga och handlar om allt från DIY projekt till information om mig. Youtubandet är väldigt populärt i övriga Europa och Staterna. På finskt håll börjar det väl ta sig också, men jag känner att det bara är i startgroparna på finlandssvenskt håll.
Ni får gärna skriva en liten kommentar om vad ni tycker om detta youtube fenomen!? Tycker ni en som har ett heltidsjobb kan hålla på med detta utan att det drar ner ens yrkesroll? Hur som helst, får ni här en av mina senaste videon, klicka tummen upp om ni känner för att put a smile on my lips.

Bloglovin’

silje

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sabina juli 15, 2014 at 15:11

  Jag gillar tuuuben :)

  • Reply Silje juli 15, 2014 at 15:28

   Då är vi två iaf 😀

 • Reply TIDSTJUVEN juli 15, 2014 at 22:33

  Hahaha, härlig video! 😀 Jag är lätt den där ”OMG, It’s so fluffy”-tjejen. 😉

  Och jag tycker absolut att du ska fortsätta göra YouTube-filmer och supergärna även länka till dem här på bloggen. Jag är så dålig på att följa vloggare enbart via YouTube, och dina filmer vill jag ju inte missa. :)

  • Reply Silje juli 16, 2014 at 19:42

   hahah 😀 Tror många känner igen sig i den där flyffy tjejen ;D 😀
   Okej, vad roligt att du tycker det och tack för peppen :) Ska bli modigare med att dela på bloggen :)

 • Reply Crunches not cookies juli 16, 2014 at 18:43

  Absolut, kör hårt! :)

  • Reply Silje juli 16, 2014 at 19:40

   Oookej. jag litar på dig 😀

  Leave a Reply