55m2 Inredning

Uppdatering från vardagsrummet

augusti 8, 2016

Det har hänt en del här i vardagsrummet sedan jag sist lade upp några bilder från lägenheten. Några små detaljer har funnit sina platser, jag har en tv och soffdynor. Det som egentligen ännu saknas nu är mina åttkantiga hyllor och taklampan, vilka ligger och väntar på att hängas upp. Sedan tänker jag förklara vardagsrummet som klart, finito och done. Tvn anlände för några veckor sedan, vit ram – precis som jag ville ha det. Love it. Solrosen har jag snart haft i en vecka, och den är lika vacker än.
IMG_5381
Under helgen har jag försökt reda upp de lådor som legat i evigheter i ett förråd, jösses vad mycket en samlat på sig sedan studietiderna. Jag är även glad att jag hittade mina skatter, så som den gamla retro kameran som numera får stå sällskap åt min Monstera Deliciosa.
IMG_5385.1
Ur just den här vinkeln, på bilden nedan, är det väldigt svårt att få en ordentlig bild i.o.m. ljuset. Men jag tror att ni ända kan visualisera er verkligeheten. Det är alltså ovanför soffan som mina åttkantiga hyllor ska vara, bara jag får dem upphängda. Jag är nämligen skiträdd för att hänga något på väggarna, ifall jag skulle ångra mig eller ifall det skulle bli fel…IMG_5389.1
Alltså bilden nedan på Milly och soffan? Kanske en av mina favoritbilder i all sin enkelhet!? IMG_5390.1
silje

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Alicia augusti 9, 2016 at 20:24

  Meen vilket magiskt ljus! Så fint vardagsrum, och så fina bilder! Blev svårt inspirerad att röja lite här hemma. Kanske ska börja med att sluta smygläsa bloggar istället för att dammsuga, haha…

 • Reply H augusti 9, 2016 at 20:42

  Alltså måste bara kommentera, din lägenhet ser såå fin ut!

  • Reply Silje augusti 9, 2016 at 22:26

   Åhh Tusen tack! :)

 • Reply Mima augusti 10, 2016 at 07:35

  Jag avundas din inredningstalang! Så fiiint!! :)

 • Leave a Reply