Kläder & smink

Sweater Weather

augusti 13, 2016

IMG_5428.1

Idag vaknade jag till att det regnade ute. Drog täcket över mig och vända mig över till andra sidan, vaknade någon timme senare av att det fortfarande regnade. Släpade ut hundarna på morgonpromenad, eller ska vi säga förmiddagspromenad. De vet minsann när det regnar ute och då har de ingen brådska i världen för att gå ut.
Idag bestämde jag mig för att matcha det gråa vädret, och drog på mig min nya, grå tröja. Jag gillar ju gråa, vita och svarta nyanser så det var nästan lite roligt att klä sig i mörka färger idag. Känner mig som stiligast i denna kombination.Vet inte vart den här dagen har försvunnit, har pynjat på med små saker och plötsligt närmar sig klockan 17:30!? Bloggen har legat nere mer eller mindre i två veckor och idag försvann den totalt. Tur nog fick jag hjälp, så den borde vara up and running felfritt nu.

Vad har ni för er denna gråa dag?
silje

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Danielas Dagbok augusti 13, 2016 at 19:09

    Ååh vilken fin tröja, varifrån e den? :)

  • Leave a Reply