Vardagsbetraktelser

Något av det viktigaste i livet

augusti 2, 2016

IMG_5227.1
IMG_5244.1
Bilder från helgens eskapader på #TrekantN

Den här våren och sommaren har varit turbulent och så jävla härlig samtidigt. Mycket har hänt, och känslomässigt har jag åkt bergochdalbana mellan ilska, sorg och ren och skär lycka. Ibland spritter det i mig för att jag är så jävla lycklig och nöjd, andra dagar not so much. Ändå är jag tacksam över vad detta halvår har lärt mig om livet och om mig själv. Det har även gett mig en insikt som fått mig att lova mig själv något riktigt viktigt… – Att umgås mer tillsammans med vänner och de personer som får en må bra! 

Under våren och sommaren har jag umgåtts mer än någonsin med vänner, speciellt med en. Vi har diskuterat och undrat över varför livet fått komma emellan vänskapen och chanserna att umgås under en längre tid. Lovade varandra att aldrig låta det hända igen. En mår ju så himla mycket bättre då en är i goda vänners lag!? Att värna vänskap är något av det viktigaste i livet. Vänner är de mest ärliga personerna i ditt liv, som vill dig väl trots att sanningen svider ibland. Riktiga vänner vill ditt bästa och säger inte saker du vill höra, men de saker du behöver höra. Dina vänner är de som finns där för dig då kärleken försvinner och du plötsligt står där själv, så ta hand om dem.

silje

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Danielas Dagbok augusti 4, 2016 at 17:10

    så fint och smart skrivet!

    • Reply Silje augusti 4, 2016 at 19:21

      Tack Daniela :)

    Leave a Reply