My 10 veckor gammal

IMG_3100
Den här lilla smutsgrisen utvecklas så himla fort. Just nu harmas hon över att hon varken kan hoppa upp på soffbordet eller i soffan. Hon gör många tappra försök och står sedan hur länge som helst och kikar över kanten som på bilden. Har märkt att hon behöver mycket aktivering för annars börjar hon roa sig med att jaga tår eller andra kroppsdelar och gnager gärna på allt som rör sig.

Tidigare i veckan har hon lärt sig att sitta, ligga och ge tass på kommando och igår att snurra runt samt söka & hämta boll. Det märks att hon behöver få använda hjärnkontoret för att få utlopp för all energi hon har och hon verkar verkligen uppskatta denna form av aktivering istället för att löpa helt loco fram och tillbaka. Dessutom slutar hon genast intressera sig av att bita på fingrar. Vi är även anmälda till en valpkurs som börjar i slutet av augusti vilket jag verkligen tror hon kommer att gilla. Igår blev hon dessutom jämt 10 veckor, lill mysen.

Bloglovin’

silje

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2015

Theme by Anders NorenUp ↑