Vardagsbetraktelser

Klippte en Long Bob

juli 14, 2016

IMG_5067.1
I lördags hade jag tid för färg och klipp, kände mig modig och bad min duktiga frisör kapa en hel del av mitt hår. Jag älskar LOB frisyren i kombination med balayage, och visst fick hon till det snyggt!? Hon är så duktig.

Är verkligen nöjd och känner att detta är frisyren för mig. Det är så skönt att ha hittat en färgningsmetod som funkar bra för mig, ingen utväxt och en naturlig look är GOALS och real life savers. Tänker aldrig i mitt liv frångå balayage’n.

#chicemilia

Har du hair goals?

silje

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Danielas Dagbok juli 15, 2016 at 16:17

    sååå snyggt!

  • Reply ninozia juli 16, 2016 at 20:24

    Så snyggt passar dig :)

  • Reply Mima juli 26, 2016 at 23:16

    Jösses så snyggt! :) Jag skall göra en undercut när ja får tid till frissan, o ny färgning, någo mer praktiskt! :)

  • Leave a Reply