Inredning

Inredning: Dame Jeanne flaska med belysning

oktober 31, 2013

IMG_5757 - Copy
IMG_5752 - Copy
Kolla hur mysigt det är med Dame Jeanne flaskor!? Den här fyndade jag i vintras på et loppis här i Ekenäs. Då visste jag inte att jag skulle komma att få ett långt vikariat här i Ekenäs och flytta bort från huvudstaden. Nu pryder flaskan och spriders ljus och mysfaktor 40 i lägenheten, och jag blir bara mer och mer kär i flaskan. Måste nog bege mig på en loppisrunda inom kort för att se om jag möjligen skulle råka hitta en till Dame Jeanne. Då ska det minsann bli en lampa av den!

Jag har förresten kommit fram till att jag älskar regndroppar på fönsterrutan? Speciellt då de träffas av ljus.
-S

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply kontor februari 16, 2014 at 19:11

    I am truly happy to read this weblog posts which carries lots of valuable facts, thanks for providing such information.

  • Leave a Reply