Vardagsbetraktelser

Inför hösten

augusti 7, 2016

samarbetemedesprit
Hösten är för många en ny start. Kanske en ny skola, ny klass eller till och med ett nytt jobb efter semestern. Många tar itu med träningen och rutiner igen efter lata dagar på stranden och glass i mängden. Härligt som bara vad, men visst är rutiner härligt på sitt vis det också. Lite mera struktur i vardagen, en ny start och kanske också en liten uppdatering av garderoben.
Jag tror många av oss i smyg längtar efter att få uppdatera höstgarderoben och myser lite inombords då höstfärgerna smyger sig in i butikerna mot slutet av sommaren. Ja, det är ungefär nu som detta sker. Det är med skräckblandad förtjusning som jag tar emot hösten och höstens kulörer. Sommaren har varit härlig, men alldeles för kort…
esprit.se

Väska här / Skor här / Jacka här

Som alltid till hösten fylls butikerna av mer jordnära färger. Vinrött, mörklila och marinblå ses även redan i butikerna. Skinjackorna tar framfart i olika modeller och färger, vilket verkligen får mig att längta till hösten. En annan detalj som jag gillar under hösten är lite större väskor i läder eller läderimitation i någon färg som gör att den sticker lite ut. En större väska känns rätt behändigt under hösten då dagarna kan vara rätt varma men kvällarna lite kyliga. Perfekt att packa ner en extra skarf, snygg mössa och kamera med tillbehör för roliga höstdagar bland färgsprakande natur.

Något som även skriker höst är detaljer i mocka, speciellt skor. Själv är jag väldigt sugen på ett par skor i mocka, gärna ljusa och kanske med fransdetaljer. Olivgrön är även en färg som jag älskar överlag, speciellt under hösten. Hade jag haft någon rolig, lite finare fest eller ett bröllop att gå på i septembermånad hade jag absolut köpt en klänning av E/S Design. Den här klänningen har jag suktat efter enda sedan Elin öppnade sin webshop, förr eller senare lär den nog hamna i min garderob eller på display på min kopparklädställning.

För att illustrera mina höstdrömmar gällande kläder och accessoarer har jag lagt ihop ett litet kollage med inspirationsbilder. Alla bilder är från Esprit.se.

silje

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marias Memoarer augusti 10, 2016 at 17:07

    Jag är inte alls redo för höst… Men visst, dedär skorna hade ju inte varit helt fel 😉

  • Leave a Reply