Fotografering Kläder & smink Vardagsbetraktelser

Hat kind of day

juli 30, 2015

IMG_8245
Det är tidig morgon och vi är just nu påväg mot Helsingfors var vi kommer att inleda dagen med frukost på hotel Kämp. Jag har ätit där en gång tidigare, men det är för 7 år sedan då jag och mamma var tidigt i huvudstaden för att inhandla min studentmössa. Tyckte det var alldeles amazing gott och medan vi mumsade i oss frukosten spejade vi även efter Paris Hilton som råkade bo där just då. Antagligen hade hon room service dock…

Kavajen och läppstiftet är på och egentligen skulle hatten vara det också, men typiskt nog glömde jag den hemma i min morgonyra. Hatt eller inte, så blir det nog en bra dag. Väntar innerligen på frukosten. Kameran har jag släpat med mig, så det lär komma mer om frukosten och dagen i både bild- och textformat.

Ps. Såg Raseborgs sommarteater igår, Emil i Lönneberga – se den!

Ha en bra dag hörni!

silje

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Cindi juli 30, 2015 at 13:38

  Så fint! :)

 • Reply MY FASHION SAFARI juli 30, 2015 at 20:40

  åh vilken fin hatt! :)

  • Reply Silje juli 31, 2015 at 17:01

   Tack! :) Är väldigt nöjd med den.

  Leave a Reply