55m2

Första natten i lägenheten

juni 25, 2016

IMG_4450.1
Hundarna och jag har nyss avnjutit första frukosten i lägenheten. Vi har nämligen sovit första natten här nu, vilket gick riktigt bra. På  morgonpromenaden såg vi knappt en enda själ, de flesta är väl ute i skärgården tänker jag. Själv har jag valt att bara ta det lugnt under midsommaren och avnjuta tre lediga dagar. De senaste veckorna har ju varit rätt så intensiva. Det ger mig också möjlighet att pynja på här i lägenheten och göra mig hemmastadd. Det är alltid lite ovant i början då ens saker är på nya ställen och ens gamla morgonrutiner byts ut mot nya. Men bara att alla saker hittar sin plats blir det nog väldigt bra det här.
silje

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply sofiasmode juni 26, 2016 at 19:32

    Såå fint! Väntar på fler pics :)

  • Leave a Reply