55m2 Inredning

En titt in i sovrummet

juli 9, 2016

IMG_4546-Edit
IMG_4553
Voilá, ett stycke sovrum. Önskar jag hade ett vidvinkelobjektiv, så att jag kunde ta skapliga bilder och visa er. Tycker inte allt kommer till sin rätta med de ”trånga” bilderna. Ni får komma och se någon dag vetja! Men hur som helst, jag är nöjd med det jag åstadkommit och sover väldigt gott här kan jag lova.

Det lustiga med att flytta till ett nytt ställe är att ens rutiner ändrar, ivarjefall mina. De första mornarna är jag rätt yr, sakerna ligger på nya ställen och jag ska bana mig fram på nya sätt halvsovande. En blir helt enkelt lite långsammare. Jag har dock åtagit mig en ny god vana, jag bäddar sängen var eviga morgon – något jag tidigare faktiskt inte brydde mig så mycket om, om jag inte skulle ha gäster. I ärlighetens namn… Nu tycker jag det är nästan lite roligt och dessutom ger det en helt annat känsla till rummet då sängen ser städad ut.

Nu har jag bott här exakt två veckor, och mina gamla morgonrutiner har modifierat sig enligt mitt nya hem. Livet flyter på helt enkelt och jag kunde inte vara mer nöjd.
silje

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply