Dagens Look Fotografering

DAGENS LOOK #4

oktober 10, 2015

Igår hade jag en knapp timme på mig innan jag skulle hoppa på bussen mot Ekenäs. Bra, tänkte jag och stegade iväg mot Vero Moda och några andra butiker. Med mig hem hade jag koftan och skjortan på bilden samt ett par fingervantar. Känns som om vintern är närmare än en skulle vilja. Koftan kunde jag bara inte lämna kvar i butiken, älskar mönstret och den svarta kanten den har. Passade även på att locka håret och piffa till mig lite grann, då jag hade tid för engångsskull, och öva på fotografering i motljus. Älskar när det blir ett intensivt ljus i bakgrunden som på något sätt ramar in objektet.
dagenslook
dagenslook2

Skor: Pomar
Byxor: Dr.Denim
Skjorta: Vero Moda
Kofta: Vero Moda
Halsband: Lindex

silje

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply