Dagens Look Fotografering Vardagsbetraktelser

DAGENS LOOK #2

oktober 5, 2015

Dagens Look är en ny ”serie” här på bloggen och har således även fått en egen kategori under vilken alla looks kommer att samlas. Vad då, ska du bli en modebloggare nu eller? Nej, det ska jag inte. Jag är nog inte den som har stenkoll på trender och modevärlden, men istället har jag fått ett ökat klädintresse och blivit intresserad av hur man med enkla medel kan piffa till sig. En behöver inte alltid shoppa en helt ny garderob för att få en ny stil eller piffa till vardags looken.

Jag tror mycket på att använda det man har, men på nya sätt. Ska skriva mera om det i ett annat inlägg, där jag även tar upp varifrån jag fått inspiration till det här. Tidigare i vår skrev jag även om basplagg, och nu känner jag verkligen att det är något man kan ”jobba” med och få till vad som helst av. Hur som helst, här en lördagens ”Dagens Look”, en höstig och ledig look med slarviga flätor och hatt.IMG_9885
IMG_9881
IMG_9904

Skor: Vagabond
Byxor: Dr.Denim
T-shirt: Primark
Hatt: Lindex
Jeans skjorta: Gina Tricot

silje

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Emelie oktober 5, 2015 at 19:03

  Gillar! Älskar hattar, för de kan göra så otroligt mycket åt en helt vanlig outfit. :)

  • Reply Silje oktober 9, 2015 at 21:59

   Håller helt med :)

 • Reply Jennifer oktober 5, 2015 at 20:53

  Så snygg outfit!! Du passar så bra i hatt :)

  • Reply Silje oktober 9, 2015 at 21:59

   Åh tack så mycket :)

  Leave a Reply