Dagens Look Fotografering Vardagsbetraktelser

Bara det färggrannaste

oktober 24, 2015

dagenslook2410
ram
Idag fick jag en väldig dos av fotoinspiration. Jag visste precis vad jag ville åstadkomma, vad jag skulle klä på mig och var jag skulle fotografera. Temat var bara det färggrannaste och höftligaste jag kunde få till. Jag satte på en podcast av BetterBloggers och bänkade mig vid mitt sminkbord. Kände att jag lyckades rätt bra med sminket och var förhoppningsfull inför min lilla photoshoot. Plockade fram stativ, fjärrutlösare, kameran och en liten nykomling i min Canon familj som jag snart kommer att presentera. Njöt i solen, värmen och av de vackra färgerna.

Strax efter att min fotosession var över ringer mamma mig. Hon hade hittat några klänningar som kunde passa till GALAN. Jag provade en helt hög med klänningar, men hittade inte riktigt någon som gav den där wow-känslan. Men så plockade det hjälpsamma biträdet fram en klänning som jag till en början var riktigt skeptisk till. Föreställde mig att den skulle sitta som ett korvskinn, men har kanske aldrig haft så fel. Klänningen, i all sin enkelhelt, satt perfekt. Till och med flera kvinnor i butiken kommenterade det och gav den komplimanger. Det var så himla roligt. Lär väl komma en eller annan sneak peek på den.

Känns som om jag har haft flyt idag, så det är väl bara att fortsätta när det nu en gång går så bra. Skall nu ta mig ut på gården och påbörja ett DIY projekt som jag samlat ihop material till. Återkommer med resultat!
silje

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Victoria oktober 24, 2015 at 16:32

  Ååh, sista bilden är ju så perfekt!!

  • Reply Silje oktober 25, 2015 at 09:47

   Åååh taack! :) Blev för en gångs skull också nöjd :)

 • Reply Christina oktober 24, 2015 at 17:30

  Vad kul om du hittat en klänning till galan! :) Jag har sån grym ångest inför klädvalet…

  • Reply Silje oktober 25, 2015 at 09:46

   Ja det känns skönt, dessutom var den tillräckligt lång – om inte lite för lång, beroende på vad jag har för skor till.
   Kör på den känningen du tänkt och känner dig bekväm i :)

 • Reply Maria oktober 25, 2015 at 20:59

  härlig tröja! :)

 • Leave a Reply