Dagens Look Kläder & smink

Retro all the way

augusti 9, 2016

IMG_5332.1
Denna kjolen då?! Känns så där härligt retro och 70-talig! Älskar den i kombination med Levi’s t-shirten och vara ett par converse till. En ledig outfit, men ändå intressant och lite speciell på sitt vis. Tycker det är så roligt att både 70-talet och 90-talet börjar leta sig in bland klädstängerna. 90-talet innehöll ju en hel del märkliga accessoarer, kläder och leksaker – men you just gotta love it! Eller hur? I alla fall kan man ju bring back the best of the 90’s tycker jag!

Handen upp den som har köpt en choker och saknat dem i smyg sedan 90-talet!!?
silje

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Alicia augusti 9, 2016 at 20:26

  Skitsnyggt! Alltså så löjligt svag för allt som är lite cowboy. Levis + jeans + läder ger mig alltid magpirr. Gillar ditt sätt att fota outfits på golvet också! Har tänkt göra det i evigheter eftersom jag avskyr att vara med på bild (men älskar kläder ;P) men inte kommit mig för. Tack för dubbelinspo! :)

  • Reply Silje augusti 9, 2016 at 22:29

   Tack själv du 😀 Roligt att kunna inspirera på sätt eller annat :) Ser fram emot dina outfit pics – kollade nyss din blogg, och den ser ju superhärlig och fin ut! Ska börja läsa den aktivt :)

 • Reply Livingwithmycamera augusti 13, 2016 at 19:41

  Vet du, det är inte 70- tal, snarare väldigt mycket 80- tal :) Alla hade Levisblusar och farkkun med hög midja :) och vi talade bara om farkkun, inte om jeans och helst skulle de vara stonewashed också. * okej, nu känner jag mig som ett museiföremål * 😀

 • Leave a Reply