Vardagsbetraktelser

En dag i Hufvudstaden & #MagnumHelsinki

juli 23, 2016

IMG_5119.1
IMG_5121.1
IMG_5127.1
IMG_5123.1
IMG_5130.1
Eftersom det har varit lite lugnare på jobbfronten den senaste veckan, bestämde jag mig för att stänga min kalender igår på fredagen. Jag kände att jag behövde en dag i huvudstaden med god mat och shopping. Jag frågade om Janet ville hänga med, och på förmiddagen fräste vi iväg i hennes blåbär på fyra hjul. På vägen mot Hfors hann vi förbättra världen men djupa diskussioner och på vägen hem planerade vi en karriär inom suomi pop världen. Ni kan tro att vi sprutgrinade när vi kom på sångtexten till vår kommande hit song.

I Hufvudstaden shoppade vi allt från kläder och smycken till lyxigt smink. Vi unnade oss verkligen gällande shoppingen och maten. På agendan stod också ett besök till Magnum caféet där man får kombinera sin egen Magnum glass. Jag valde att doppa min glass i vitchoklad och valde toppingarna pistage, torkade jordgubbar och choklad. Över den strösslade den vänliga personalen mörkchoklad. Gudomligt gott kan jag lova och en kul grej!

När magen kurrade och fötterna värkte slog vi oss ner på Hard Rock Café, Famous Fajitas är ju aldrig fel. Vi hann även med en fika på Espresso House innan vi begav oss hemåt igen. Små avstickar i vardagen som denna är verkligen guld. Vill ni ha ett haul inlägg så ska jag fixa det, och vill ni inte det så lär jag kanske ändå göra ett inlägg med shoppingen. Men det får bli en annan dag, för nu ska jag åka iväg till Nagu på fysio klassträff.

Vi hörs när vi hörs!
silje

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Janet juli 23, 2016 at 15:35

    Och tusan så vi hade kul!!! 😂 en välbehövlig dag! Jajamensan!

  • Reply Christina juli 24, 2016 at 11:10

    Åh mums, det där såg ju för gott ut! Insåg annars att vi har liknande jackor, i min garderob hittas också en svart med blommor på. 😀 Great minds think alike? ;D

  • Reply Danielas Dagbok juli 24, 2016 at 16:46

    jaaaa för haul!! 😀

  • Leave a Reply