Dagens Look

Succé Outfit

mars 27, 2016

Jag har troget följt Josefin & Vanja’s podcast sedan de startade podden, och måste säga att jag upplever mig ha fått väldigt mycket av att lyssna på dem. Ni som följer dem aktivt genom podden och deras sociala medier, vet också att Vanja har infört uttrycket ”succéblus”. en succéblus är en blus eller ett plagg som du alltid känner dig topp i, det plagg du med all säkerhet alltid kan lita på och gå till då du känner att du inte har något att ha på dig. En succéblus kan också vara din ”go to” blus då du ska prestera, exempelvis då du ska hålla en föreläsning eller liknande.
IMG_3490
Jag har under våren samlat på mig några succéplagg, kläder som jag kan kombinera på olika sätt och som jag känner mig snäppet piffigare i utan att vara uppklädd – om ni förstår vad jag menar. Jag vill alltså åstadkomma succé outfits, som jag vet att funkar och som lägger i en liten extra pepp- och självförtroende växel. Ja, kläder som jag känner mig bekväm och fin i helt enkelt. Tidigare har jag inte brytt mig så värst mycket om kläder och stil. Det är inte förrän det senaste året som jag velat börja satsa på bl.a en bra basgarderob och dessutom funderar jag lite extra innan jag köper ett plagg. Kort sagt så vill jag att kläderna ska gå att kombinera på olika sätt och dessutom vara användbara vid olika tillfällen. Under Påskhelgen passade jag på att fota några av mina succéoutfits, och de är nog de outfits som får följa med till Stockholm också.

Dressed for success!
succeoutfit
 silje

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Bambi mars 27, 2016 at 20:09

  Vilket genialiskt uttryck. Jag minns ju alla de kläder jag burit när det liksom har gått bra. Man har känt sig fin och proffsig liksom och det har boostat ens självförtroende. Men just på det sättet som du skriver har man liksom aldrig tänkt innan.

  • Reply Silje mars 29, 2016 at 21:36

   Ja det är ganska catchy och beskrivande, och ger lite extra krut till det hela! :) Love it

 • Reply Danielas Dagbok mars 29, 2016 at 21:09

  va bra du passar i hatt!

  • Reply Silje mars 29, 2016 at 21:34

   Nämen, tack Daniela :) Älskar verkligen hattar – måste våga börja gå oftare med hatt.

  Leave a Reply