Vardagsbetraktelser

10 saker ni kanske inte visste om mig #2

april 23, 2015

I november skrev jag ett ”10 saker ni kanske inte visste om mig” inlägg här, och tänkte att det var dags för ett nytt några månader senare. Gillar själv att läsa sådana inlägg, så vi tar en uppföljning på det förra inlägget helt enkelt.

1. Jag har fotograferat mer eller mindre sedan jag var 15 år då jag köpte min första pocketkamera efter min konfirmation.

2. Jag har obehag för sätta min tandborste i munnen om den inte har tandkräm på sig.

3. Jag har sneda pekfinger

4. Att planera resor ”på skoj” är lite av ett beroende för mig, finner mig alltid på momondo i flygbiljettsdjungeln sökande efter billiga biljetter.

5. Jag har besökt 17 olika länder förutom Finland (Norge, Sverige, Danmark, Estland, Polen, Tyskland, Nederländerna, Belgien, England, Spanien, Italien, Schweiz, Grekland, Egypten, Thailand, Kina, USA).
IMG_4211 copy
6. Jag tycker inte om att shoppa skor, förutom sneakers.

7. Jag är svag för enkla silver armband.

8. Jag är 180cm lång

9. Jag tycker om att baka, men helst inte enligt recept. Blandar oftast ihop två eller tre stycken för att få det till ”min version” och så som jag vill ha det.

10. Jag tycker om att snickra, planera, slipa och bygga.

Bloglovin’

silje

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply